1. What is the effect of Hyaluronic Acid Serum?
ANS:
· Plumps and hydrates dry and dull skin 
· Assists in balancing skin moisture levels 
· Fights against free radicals, anti-aging 
· Diminishes surface lines and wrinkles by stimulating collagen 
· Naturally lifting and firming sagging skin


2. How does the Hyaluronic Acid serum works? 
ANS: With time went by, the skin of hyaluronic acid gradually reduced, leading to skin aging, time zone elasticity, and luster, and thus produce wrinkles. Therefore, hyaluronic acid and the human body in the original hyaluronic acid fusion, a greater degree of lock in moisture, so that wrinkles have been smoothed, so that the skin is smooth, delicate effect.

3. What is the main ingredient? What percentage of serum? 
ANS:5% Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Aloe Leaf Extract, Vitamin C, Hydrolyzed Wheat Protein, Geranium Essential Oil

4. Does it have any side-effect if use more? 
ANS: No. Because of our product containing natural herbs, which is safe and effective. What is more, our product is a daily skin product without any harmful formulas, such as parable, Free of parables, alcohol or sulfates. Detail can refer to our ingredient list. 

5. Is it suitable for sensitive skin?
ANS: Our product is suitable for all type of skin. The product formula is natural and mild, so it can be used in normal time. But someone allergic to some plant, such as aloe leaf extract. So we suggest that you can test by your hand, if any allergic happen, we don’t suggest to use it. 

6. What is your serum absorb quality? 
ANS: Our serum is consisting of small molecules high stick serum, the small molecule is easier to get into the skin. So it is better to absorb skin, and easy to reach the expected result. 

7. Can l use the serum with injection? 
ANS: Because our product is a daily skin care product, while the injection use in a medicinal product. So we don’t suggest that. 

8. When using both the Vitamin C Serum and Hyaluronic Acid Serum, should I use both at the same time or one in the morning and one in the evening? 
ANS: Yes, you are supposed to use both serums at the same time, however, do not mix them in the palm of your hand. After cleansing and exfoliating the skin, (exfoliation is to be done at least twice a week), you will apply the Vitamin C Serum first, and allow to dry for several minutes. Next, apply the Hyaluronic Acid Serum and allow to dry for several minutes, and lastly, apply your moisturizer and eye treatment. Also, nighttime is the best time for use, as the skin repairs itself while you sleep. 

9. How quickly should I be seeing results with the HA and Vitamin C Serums? 
ANS: The effects you should be seeing at 2-3 weeks is a better texture, tone, glow, with a more moisturized and plump feeling to the skin. Skin care products can take at least a month to start showing any results, and if the skin is more mature then it will take longer. These serums also stimulate collagen growth over time, with age and skin conditions playing a factor as to how quickly you will see those changes. Your skin did not become damaged and age overnight, therefore, your skin care products will not correct these issues overnight. 

10. How are these serums able to penetrate deeper below the surface than other skin care products? 
ANS: Serums are molecularly structured to penetrate deep into the pores and layers of the skin, which is why they've become such an important part of the skincare regime. 

11. Are the Vitamin C and Hyaluronic Acid serums compatible with retinol or Retin-A? 
ANS: Our serums are a great combination with Retin-A or retinol moisturizers. These products heavily exfoliate the skin and prepare the groundwork for these serums to take full effect. If using Retin-A you should apply your serum first, then the Retin-A, then your moisturizer. When using a moisturizer with retinol, apply the serum first, then your retinol moisturizer afterward.

12. Should I be using your serums in the morning or at night? 
ANS: You may apply our serums both morning and evening if you wish. Just make sure your skin is clean and exfoliated before applying. However, those with sensitive skin should only start out using once a day, which should be nighttime. Your skin heals itself during sleep, therefore, serums should always be used before bedtime.

13. What is the percentage strength of your Hyaluronic Acid Serum? 
ANS: The HA concentration level is 5%, and comprises 50% of the entire formula of ingredients.

14. Can I use your Hyaluronic Acid Serum as an injectable? 
ANS: No, this HA serum is not to be injected into the skin, and could be very dangerous if one injected it rather than using as a topical. Injectables undergo a different process, and the sterilization in which it is packaged is not even the same. You could suffer from infection from injecting something that was not meant to be used in that way. Definitely leave injections to the physicians who are trained and certified to do so. Also, OZ Naturals does not sell injectables. If you are considering having injectables performed on your skin, please go to a doctor's office who specializes in this field. This is a very involved process that one should never administer on themselves unless they are trained and certified.

15. What is the difference between the Vitamin C Serum and the Hyaluronic Acid Serum? 
ANS: The Vitamin C serum helps protects skin from free radical damage, helps with cell turnover, gives skin better tone, helps with discoloration of the skin, and gives a brighter appearance to the skin. The HA serum is designed for super hydration, also aids in collagen production, and gives the skin a more supple and soft appearance.

16. In what order do I apply products to my face? 
ANS: You should always start by cleaning your face & exfoliating every other day. You can use a toner if desired and then add a thin layer of any serum. Allow serums to dry in between use and then a moisturizer and/or makeup can be applied last.

17. How much product should I use? 
ANS: A small amount goes a long way. Applying too much at once not only wastes the product but it will also dry the skin since the products are of the highest potency.

18. When can I expect to see changes in my skin? 
ANS: You should feel a difference in the texture of your skin immediately. You will see a great deal of improvement in dullness or unevenness of your skin, the morning after applying. Repair to damaged skin, i.e. lines & wrinkles, acne, scars, stretch marks, and pigmentation will take longer to see the results. Your body takes 27 days to regenerate collagen & elastin as well as generate new clear skin to replace damaged skin. 6 months of daily use will show optimum results. 

19. Are products tested on animals?
ANS: No products have ever or will ever be tested on animals. Science has come a long way from having to use animals to test products.

19. Do you use any harsh chemicals in your products?
ANS: Raw Biology products do not contain parabens, pabas, alcohol, or sulfates. No harsh chemicals or dyes are used. Each product contains natural and organic ingredients that only enhance your skin, not poison it. 

20. Should I apply in the mornings or at night? 
ANS: Apply products twice a day both morning and night for optimum results. However, if you have sensitive skin, you can apply only at night since your skin heals itself during sleep and will use the nutrition to accelerate this process.

21. What is the percentage strength of the Hyaluronic Acid?
ANS: The Hyaluronic Acid potency is 5% and makes up 50% of the entire formula.

22. Should I refrigerate my products?
ANS: Some people prefer to refrigerate their serums because it feels nice to apply when cold, however, it is not necessary. Cold does not affect the effectiveness of the products, but heat does so be sure to keep the products out of the heat and out of the direct sun. The serums have a shelf life of 2 years thanks to the natural preservatives.