turmeric face scrub
turmeric scrub for skin lightening
glow turmeric face scrub
turmeric clear skin scrub
turmeric exfoliating scrub
turmeric face scrub ingredients
face scrub with turmeric
turmeric face scrub for acne
turmeric face scrub for dark spots
turmeric face scrub
turmeric scrub for skin lightening
glow turmeric face scrub
turmeric clear skin scrub
turmeric exfoliating scrub
turmeric face scrub ingredients
face scrub with turmeric
turmeric face scrub for acne
turmeric face scrub for dark spots

Vitamin C Turmeric Exfoliating Glow Facial Scrub For Skin Lightening

$ 25.00 USD Oferta Ahorre

El artículo está en stock Sólo 0 quedan en el inventario El artículo está agotado El artículo no está disponible

Vitamin C Turmeric Exfoliating Glow Facial Scrub For Skin Lightening | 50g / 1.76 oz

Neutriherbs Vitamin C Turmeric Exfoliating Glow Facial Scrub For Skin Lightening is an intensely moisturizing vitamin exfoliator to slough away dead skin cells, minimize the look of dark spots & uneven tone, and reduce the appearance of signs of aging, such as dull skin or dryness.

Ideal for those moments when your complexion looks tired and devitalized, this sumptuous exfoliator leaves your skin supple, luminous, and firmer-looking in just 15 minutes.

Cautions:

* For external use only.

* Avoid direct contact with eyes.

* If product gets into eyes, rinse thoroughly with water.

* Not to be used for children under 3 years of age.

  1. Multidimensional Exfoliation
  2. Smooth Texture
  3. Boost Radiance

  • Dull, uneven skin tone
  • Hyperpigmentation or dark spots
  • Inflammation or irritation
  • Dry or rough skin texture
  • Congested pores or blackheads

  1. Microdermabrasion exfoliating beads: Soft microdermabrasion particles--naturally derived from silica, gently exfoliate the skin, making the skin look smoother and more tender.
  2. Vitamin C: A hero ingredient that protects the skin from environmental damage, boosts collagen production, corrects hyperpigmentation and lightens dark spots.
  3. Turmeric: Turmeric is well know to bring radiance to your skin, helps enhance overall tone, reduce appearance of dark spots & acne scars.
  4. Niacinamide: Minimizes enlarged pores, improves uneven skin tone and promotes a smooth, blemish-free complexion.
  5. Citric Acid(AHA): exfoliating the upper layer of dead skin cells to help clean pores, even skin tone and soften and smooth the skin.

AQUA, MINERAL OIL, HYDRATED SILICA, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PETROLATUM, CETEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, POLYSORBATE 60, GLYCERYL STEARATE, SORBITAN STEARATE, ALLANTOIN, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CURCUMA LONGA (TURMERIC) ROOT EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE (VITAMIN E), 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID (VITAMIN C), NIACINAMIDE, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, BUTYLENE GLYCOL, HYDROXYACETOPHENONE, MANNAN, TRIETHANOLAMINE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, FRAGRANCE, CI 19140, CI 73360.

1. How often should I use the face scrub? How long does it take at a time?

ANS: Use 1 to 2 times a week, or as needed. Rub for about 1 minute each time.

2. How many times can a bottle of facial scrub be used?

ANS: A bottle can be used about 5~8 times, the actual situation depends on personal use habits.

3. Can sensitive skin use face scrub? Does it sting the skin?

ANS: No. It will make the skin more prone to irritation and stinging.

4. Can the face scrub be used on the body?

ANS: The facial scrubs contain small scrub particles that are ideal for the delicate skin on the face. However, when used on the body, these particles may not have a significant exfoliating effect and may lack sufficient scrubbing power.

5. How long will it take to see the effect of the face scrub?

ANS: You can see the effect after using it for about a month, and the actual effect varies from person to person.

6. Does your face scrub have sulfate and soap bases?

ANS: No. Alcohol-Free, Non-Comedogenic, Paraben-Free, Cruelty-Free, Gluten-Free, Phthalate-Free. Sulfate-Free.

7. Will it foam when used

ANS: No.

8. Will the skin feel dry or oily after using it? 

ANS: No, After use, the face will not feel tight, sticky or greasy, and the skin will feel clear and refreshed.

9. How rough are the granules? Would they hurt the skin upon rubbing?

ANS: The granules have a moderate size and do not cause any discomfort or pain when rubbed against the skin.

10. What is the function of the turmeric face scrub?

ANS: It's formulated for

  • Dull, uneven skin tone
  • Hyperpigmentation or dark spots
  • Inflammation or irritation
  • Dry or rough skin texture
  • Congested pores or blackheads

11. What is the main ingredient of the turmeric face scrub?

ANS: VC, Turmeric, Niacinamide and Citric Acid

12. What is the % of the active ingredient in turmeric face scrub?

ANS: VC--0.1%, Turmeric--0.05%, Niacinamide--0.1% and Citric Acid--0.1%

13. What is the sale point of the turmeric face scrub?

ANS: Neutriherbs Vitamin C & Turmeric Soap uses synchronized Brightening action through multiple actives with Vitamin C & Turmeric ensure you alive beautiful blush glittering skin. The soap washes away impurities from face and body while supporting a healthy moisture balance. Even the most dry, sensitive skin is left soft and clean—never tight, dry, or irritated.

14. Do I need to use the cleanser after using the face scrub?

ANS: There is no need to use a facial cleanser to avoid damage to the skin barrier caused by excessive cleansing.

15. What granules does facial scrub add to exfoliate?

ANS: Microdermabrasion exfoliating beads: Soft microdermabrasion particles--naturally derived from silica, gently exfoliate the skin, making the skin look smoother and more tender.

16. can it be used on the neck?

ANS: Yes.

17. What is the skin care routine after the face scrub, can I apply a mask?

ANS: After using the facial scrub, you can use normal skin care, and you can also apply a mask. After exfoliating the face, the absorption of serum will be doubled.

18. What is the difference from a salicylic acid mud mask?

ANS: The 2 formulations are different. The salicylic acid mud mask mainly uses kaolin as the main adsorption component to absorb the old waste cutin and grease dirt on the skin.

The main active ingredient is salicylic acid, which can effectively reduce the appearance of large pores and oily skin, and eliminate blackheads, blemishes and acne smallpox. Removes dead skin cells while unclogging and cleansing pores.

VC Turmeric Scrub mainly uses microcrystalline particles to rub gently to exfoliate. The main active ingredients are VC and Turmeric, which effectively remove dead skin cells, reduce dark spots and uneven skin tone, and reduce the signs of aging.

19. Can it still be used for acne, will it irritate the skin, and the acne will be worn away when rubbed?

ANS: It is not recommended to use on acne, if the strength is not appropriate, the acne will be worn out.

20. Can it reduce blackheads and acne?

ANS: Yes, it can. Face scrub effectively cleanses and unclogs pores, and with turmeric, it has antibacterial and anti-inflammatory properties that help reduce blackheads and pimples.

21. Is it suitable for all skin types, dry skin, oily skin or sensitive skin?

ANS: Not recommended for sensitive skin. Can be used on dry, oily, normal and combination skin.

22. Can it still be used for peeling on the face? Will it cause the skin to be drier and more peeling?

ANS: No, it can’t. Scrub will make your face even drier and the peeling more severe when your face is peeling. It is recommended that you use a serum/cream or mask to relieve dry skin before using the scrub.

23. Are both turmeric soap and scrubs used for cleaning?

ANS: Turmeric soap has a stronger cleansing power. Turmeric soap can be used every day, and facial scrub is recommended to be used 1-2 times a week.

24. What is the difference between these products, VC series and lightening series? Which is better?

ANS: VC Turmeric series belongs to the VC series, VC series products have antioxidant, whitening and brightening effects, VC Turmeric series in addition to whitening and brightening, but also anti-bacterial and anti-inflammatory effects, can effectively improve acne.

The main effect of the whitening series is to inhibit melanin from the source, thus playing a whitening and light spot effect from the inside to out and making the skin tone more even.

25. Will the taste of turmeric be very strong?

ANS: The 2 scrubs are orange-flavored.

 

Bought together

Turmeric_face_scrub

What’s Good For?

1. Smooth and delicate texture, with a fine sandy feel like sea salt ice with good ductibility, easy to apply and clean.
2. The fine scrubbing particles only scrub away the skin epidermis old keratin, do not hurt the sebum.
3. Help to buff away dead skin cells, is its ability to exfoliate inside your pore rather than just the surface of the skin.
4. Using both physical and chemical exfoliation means skin is brighter, more even and even those annoying small bumps will be smoothed.

How or When to Use?

How: Wet your face skin, gently apply to clean, damp skin in circular motions for 1 minute.

Where: All over the face, avoiding the eye area.

When: Use 2-3 times per week, and adjust the frequency of use according to the skin condition.

Neutriherbs Tip: For better results, we recommend using Vitamin C Series in your skincare routine!

TURMERIC_FACE_SCRUB

Before and After

1. Whitening – Vitamin C and turmeric can help reduce the appearance of hyperpigmentation and dark spots.
2. Smooth, soften – exfoliating with a scrub helps remove dead skin cells and impurities from the skin's surface.
3. Reduces breakouts – Using a facial scrub to remove excess oil and dead skin cells can help prevent clogged pores and reduce the likelihood of breakouts.
4. Improves texture - by removing dead skin cells and promoting cell renewal.
5. Radiant - The combination of vitamin C and turmeric's whitening and smoothing effects can give your skin a glowing, radiant glow.

BECOME OUR DISTRIBUTOR NOW

We are looking for reliable agents and distributors all over the world. Whether you're a small business starting up, or a company looking for a new supplier. CONTACT US NOW!