Vitamin C Turmeric Exfoliating Body Scrub For Skin Brightening
$26.00 USDSale•
Save
Item is in stockOnly 0 left in stockItem is out of stockItem is unavailable
American express
Apple pay
Diners club
Discover
Google pay
Jcb
Master
Paypal
Visa
Effective exfoliation
Dead Skin Remover
Brightens And Glows
Rough or bumpy skin texture
Dry, flaky skin
Uneven skin tone or hyperpigmentation on the body
Congestion, blackheads, or breakouts on the body
General dullness or lack of radiance on the body
Dead Sea Salt:Its benefits are its ability to exfoliate the skin, promote mineral absorption, and relieve dry skin. Moreover, it help improve skin tone, reducing cellulite and fine lines, reduces wrinkles, dark spots, and stretch marks and improves your skin's texture and overall appearance.
Vitamin C: A hero ingredient that protects the skin from environmental damage, boosts collagen production, corrects hyperpigmentation and lightens dark spots.
Turmeric: Turmeric is well know to bring radiance to your skin, helps enhance overall tone, reduce appearance of dark spots & acne scars.
Resveratrol: Fights aging, protects the skin from UV damage, and brighten and even your skin tone, improves the overall appearance of skin.
Centella Asiatica: Increase hydration and help soothe and repair dry, red, irritated skin.
10.What is the selling point of the turmeric body scrub?
Answer: Deep cleanses, exfoliates, and evens skin tone, providing a two-in-one wash and scrub solution.
11.What granules does the body scrub add to exfoliate?
Answer: Dead Sea salt.
12.How to use it? Does it need to be mixed with water?
Answer: Apply on wet skin, massage gently, and rinse with water. No need to mix with water.
13.Rinse with clean water directly after use, or do you need to rinse with shower gel? Do you need to apply body milk/skincare oil after use?
Answer: Rinse with clean water; no need for shower gel. Apply body lotion or oil for moisturized skin.
14.Will it make the skin too dry if used in winter?
Answer: Yes, it is not recommended for use in winter due to potential skin dryness.
15.Can it be used if the skin is dry and peeling?
Answer: Not recommended. Use moisturizers to alleviate dry and peeling skin.
16.Will the color fade faster if I use a scrub after using tanning products?
Answer: Yes, it is advised not to use exfoliating products after tanning.
17.Can it remove chicken skin?
Answer: Yes, it can improve the roughness of chicken skin.
18.Can it be used for acne on the back?
Answer: Yes, it can help reduce back acne, but avoid use on broken acne.
19.Can it remove back acne?
Answer: Yes, it can effectively remove back acne.
20.Can you make a scrub for both face and body use?
Answer: Not recommended, as facial skin is more delicate than the body's.
21.What's the difference between a turmeric scrub and your coffee scrub?
Answer: Turmeric scrub is moisturizing, while coffee scrub has a dry granulated texture; different scrub particles.
22.How does the turmeric body scrub work?
Answer: Removes dead skin cells and dirt, accelerates cell renewal, and, with active ingredients, achieves whitening, blemish clearance, acne prevention, and even skin tone.
23.Will the body peel off after use?
Answer: No, the scrub removes old cutin and excess oil without stripping skin moisture. Recommended usage is 1-2 times a week.
Bought together
What’s Good For?
1. Deeply cleanses, gently exfoliates, and softens skin.
2. Improves tone and reduces dark spots & acne scars.
3. Rejuvenates and creates healthy, even, glowing skin.
4. Helps improve rough skin, pigmentation, and uneven tone.
5. Buffs away dull, dry, flaky skin for renewed softness.
6. Body scrub & wash in one, no need for shower gel, leaving clean and fresh skin.
7. Use on full body area to exfoliate and rejuvenate skin, leaving it smooth and refreshed.
How or When to Use?
How: Apply an appropriate amount on wet skin, massage gently for 2-3 minutes using circular motions starting with legs, then lower body and gradually move towards chest, arms, neck and face. Rinse well with warm water and moisturize skin after exfoliating.
Where: All over the body.
When: Use body scrub once or twice a week after cleansing your skin, preferably in the shower or bath when your skin is wet.
Neutriherbs Tip: For better results, we recommend using Vitamin C Series in your skincare routine!