neutriherbs skin lightening cream-skin lightening cream-bleaching cream-face lightening cream
neutriherbs skin lightening cream for black skin-skin lightening cream for dark skin-face whitening products-best skin whitening-skin discoloration cream-skin lightening cream for black skin
Lighten Skin Face Cream
Brightening And Lightening Skin Face Cream For Dark Skin
safe skin lightening creams
Brightening And Lightening Skin Face Cream For Dark Skin
best whitening cream
neutriherbs skin lightening cream-skin lightening cream-bleaching cream-face lightening cream
Brightening And Lightening Skin Face Cream For Dark Skin
skin lightening cream for black skin
best skin lightening cream
neutriherbs skin lightening cream-skin lightening cream-bleaching cream-face lightening cream
best skin lightening cream for hyperpigmentation
neutriherbs skin lightening cream-skin lightening cream-bleaching cream-face lightening cream
neutriherbs skin lightening cream for black skin-skin lightening cream for dark skin-face whitening products-best skin whitening-skin discoloration cream-skin lightening cream for black skin
Lighten Skin Face Cream
Brightening And Lightening Skin Face Cream For Dark Skin
safe skin lightening creams
Brightening And Lightening Skin Face Cream For Dark Skin
best whitening cream
neutriherbs skin lightening cream-skin lightening cream-bleaching cream-face lightening cream
Brightening And Lightening Skin Face Cream For Dark Skin
skin lightening cream for black skin
best skin lightening cream
neutriherbs skin lightening cream-skin lightening cream-bleaching cream-face lightening cream
best skin lightening cream for hyperpigmentation

Brightening And Lightening Skin Face Cream For Dark Skin

$38.00 USD In saldo Risparmia

L'articolo è disponibile Solo 0 pezzi disponibili L'articolo è esaurito L'articolo non è disponibile

Brightening And Lightening Skin Face Cream For Dark Skin | 50g/pc

Neutriherbs lightening skin face cream provides a multi-faceted approach to lightening skin and to the prevention of dark spots and dull skin and achieves results quickly. It supports the process of natural surface cell turnover and visibly reduces dullness & dark spots. It improves the look of your skin’s tone, texture, and fine lines for lighter, more even-looking skin.

Texture:

The texture of lightening skin face cream is featherlight to the touch while still being rich in potency. The Lightening Skin Face Cream melts instantly into the skin, bringing immediate radiance and glow. The skin is left ultra-smooth, perfectly glowing to reflect light.

How To Use Lightening Skin Face Cream

Clean your face, apply a small amount of cream onto your face and neck, and gently massage in upward, circular motions, until the cream is completely absorbed. Avoid direct contact with eyes.

How To Use Lightening Skin Face Cream:
1. Clean your face, apply a small amount of cream onto your face and neck
2. Gently massage in upward, circular motions, until the cream is completely absorbed.
3. Avoid direct contact with eyes.

*Remember to protect yourself from the sun.

When To Use: Day and Night.

  • Complexion correcting
  •  Diminishes dark spots 
  •  Smoothens skin texture
  • Brings a fast result of lightness and whitening within 2 weeks.
  1. Symwhite 377 (Phenylethyl Resorcinol): a new whitening agent that has been found to have the ability to inhibit tyrosinase activity. It is also one of the best tyrosinase inhibitors.
  2. Ceramide: Rebuild and restore the protective barrier of the skin to retain moisture, improve visible signs of aging, and block environmental damage.
  3. Vitamin C: protects against free radical damage, and evens skin tone. (Protect skin from damaging free radicals originating from UV exposure.)
  4. Glabridin: It is a potent inhibitor of tyrosinase, it regulates melanin synthesis, having powerful depigmenting and brightening effects while fading hyperpigmentation or even skin tone.

AQUA, PROPYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ALCOHOL, COCOS NUCIFERA OIL, DIMETHICONE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, TREHALOSE, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, PHENYLETHYL RESORCINOL (SYMWHITE 377), 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID (Vitamin C), TRANEXAMIC ACID, BIFIDA FERMENT FILTRATE, CERAMIDE NP, SODIUM ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, ISOHEXADECANE, CETEARYL GLUCOSIDE, ALLANTOIN, POLYSORBATE 80, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, XANTHAN GUM, TOCOPHEROL, SORBITAN OLEATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, GLABRIDIN, GLYCERIN, ROSA RUGOSA FLOWER OIL, CETEARETH-20, POLYGLYCERYL-10 STEARATE, GLYCINE SOJA OIL, GLUCOSE, DISODIUM EDTA, POLYSORBATE 20, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, 1,2-HEXANEDIOL, BIXA ORELLANA SEED OIL, SILICA, HYDROXYACETOPHENONE.

*Please refer to the ingredient list on the product package you receive for the most up to date list of ingredients.

1. What are skin lightening agents?

ANS: lightening agents usually contains some Banned bleaching ingredients such as hydroquinone, corticosteroids and tretinoin, people will suffer adverse side effects if they used the products long term.

But all our lighten skin series are without any damaged ingredients bleaching skin. It's main ingredient is Symwhite 377 that inhibits the activity of tyrosinase at the source.

2. Is there mercury in skin lightening products? Is there any added coloring, is it vegan?

ANS: Our lightening products not contains mercury and hydroquinone, it’s vegan formula. But also added coloring to bring immediate radiance and glow. 3.Can skin lighten skin cream  remove scars? Can it be anti-aging, remove dark spot?

ANS: Yes, The lighten skin cream can be anti-aging, remove dark spot, but can not remove scars.

4. What determines skin color?

ANS: Skin color depend on your skin melanin. Melanin is a pigment produced by cells called melanocytes. The amount of melanin in your skin is mostly determined by genetics.People with dark skin have more melanin. Hormones, sunlight, and certain chemicals also affect melanin production.

5.Does skin lighten skin cream fade tattoos?

ANS: Our lighten skin cream contains Symwhite 377, it is a skin lightening cream that reduces the melatonin and fades the pigments in the epidermis by inhibiting tyrosinase, But Symwhite 377 won't remove your tattoo.

6.Does skin lighten series products cause stretch marks?

ANS: No. The cause of stretch marks is stretching of the skin. Their severity is affected by several factors, including your genetics and the degree of stress on the skin. Your level of the hormone cortisol also might play a role. Cortisol — a hormone produced by the adrenal glands — weakens elastic fibers in the skin.

7.How does lighten skin cream work?

ANS: Our lighten skin cream provides a multi-faceted approach to lightening skin.

Step 1: Symwhite 377 Inhibits the activity of tyrosinase at the source.

Step 2: Glabridin help to regulates melanin synthesis.

Step 3 :Tranexamic Acid help to block melanin transport.

Step 4: Vitamin C provides antioxidant protection, not only prevent the dark spots and dull skin while correcting skin complexion, but achieves results quick whithin 14 days.

8.Does skin lightening cream work on moles?

ANS: Moles cannot be treated by fading or lightening creams, bleaches, freezing, or other chemicals. Moles can easily be removed by fairly minor, in-office procedures, including shave removal, or full surgical excision.

9.Does skin lightening cream work on dark circles?

ANS: If the dark circles under your eyes are caused by hyperpigmentation, then our lightening serum/cream may very well help reduce the appearance of dark circles. Symwhite 377 works by inhibiting tyrosinase activity and inhibiting melanocytes, which create melanin. Melanin is what gives skin its pigment. By decreasing the production of melanin, the skin will lighten. Accordingly, to help reduce the appearance of dark circles.

10. How long will it take until I see results from the skin lightening products? How long will the whitening effect last, is it permanent, and what will happen if I stop using this product?

ANS: Our lightening products brings a fast result of lightness and whitening within 2 weeks, the lightening effect will lasting continued if you keep using our product. If you want lightening effect also will lasting continued even you stop using our product, please do sunscreen and personal skincare.

11.If I have sensitive skin, will this cause rashes, breakouts, or other skin concerns?

ANS: Our lightening products is gentle formula, First, test It on a small patch of your skin to make sure not allergic to it's formula. Our formula don't contains any irritant ingredients, non-comedogenic, will not clog pores so that won't cause rashes, breakouts, or other skin concerns.

12.What kinds of skin pigmentation will skin lightening get rid of?

ANS: Our lightening products can reduce dark spots on the skin caused by sun damage, aging, and hormonal changes. It also targets problems such as hyperpigmentation, age spots, sun spots as well as skin discoloration.

13.Will lighten skin cream work for dark elbows and knees, armpits?

ANS: Our lightening products have been testing on face that has lightening effect, but we don't test on dark elbows and knees, armpits. Our formula is design for face lightening.

14.What precautions should I take using lighten skin cream?

ANS: First, test It on a small patch of your skin to make sure not allergic to it's formula. Then you need to do the good sunscreen cause Skin color depend on your skin melanin and the UV rays will promote melanin production.

Secondly, DO take care of your skin overall, Using a brightening treatment can be a big step in improving your skin. But you should still be working on keeping skin strong and healthy. Make sure you’re keeping your skin hydrated and nourished (inside and out!).

Finally, DO maintain your results, Understand that skin lightening is neither an overnight process nor is it ever “over.”

15.Can I use skin lightening cream to lighten my private area?

ANS: Our lightening face cream help to correct skin complexion and diminish dark spots, this cream is ideal for dull and uneven skin texture. But our product has not been tested for private area, so we don't recommend that using on private area.

16.Can skin lightening cream be used during pregnancy?

ANS: Skin can become more sensitive during pregnancy, it will increasing the risk of side effects and complications from these function skincare product, so just do the basic moisturizing and basic skincare during pregnancy and nursing, we recomemds using Neutriherbs Hyaluronic Acid Series and Vitamin E Series to your skincare routine.

17.Your previous whitening cream will turn black and cause acne. Have you made any changes to your new formula?

ANS: The skin turn black cause you didn't do the good sunscreen after used whitening cream. The new formula already remove CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL and LAUROCAPRAM to reduce the risk of acne.

Bought together

Key Ingredients

VITAMIN C
VITAMIN C

Protects against free radical damage, and evens skin tone

The key ingredients of lightening skin face cream: Symwhite 377
Symwhite 377

The best tyrosinase inhibitors that has been found to have ability to inhibit tyrosinase activity

The key ingredients of lightening skin face cream: Glabridin
Glabridin

Regulates melanin synthesis, having powerful depigmenting and brightening effects while fade hyperpigmentation or even skin tone

A display of lightening skin face cream

What’s Good For?

Skin Lightening & Whitening Cream Benefits:
-Inhibits the release of tyrosinase and effectively reduces the formation of melanin.

-Prevents the transfer of pigment within the skin, helping to reduce the appearance of brown spots.

-Promotes an even-toned, radiant complexion while brightening and balancing skin's natural tone.

-All skin types, especially those experiencing pigmentation, dark spots, uneven skin tone, and uneven texture.

How or When to Use?

How To Use Lightening Skin Face Cream:
1. Clean your face, apply a small amount of cream onto your face and neck
2. Gently massage in upward, circular motions, until the cream is completely absorbed.
3. Avoid direct contact with eyes.

*Remember to protect yourself from the sun.

When To Use: Day and Night.

LIGHTEN-SKIN-FACE-CREAM
LIGHTEN-SKIN-FACE-CREAM-2_05

Before and After

Hyperpigmentation -49%
Dark Spots -39%
Boosts Radiance +27%