facial toner with retinol
Pro Retinol Anti-aging Facial Toner For Reducing Fine Lines And Wrinkles
facial toner with retinol
facial toner with retinol
facial toner with retinol boosts production of collagen
facial toner with retinol is a lightweight and transparen liquid
facial toner packed with the antiaging ingredient
facial toner keep skin soft and moisturized
Pro Retinol Anti-aging Facial Toner For Reducing Fine Lines And Wrinkles
Pro Retinol Anti-aging Facial Toneris non-comedogenic
facial toner with retinol
facial toner with retinol
Pro Retinol Anti-aging Facial Toner For Reducing Fine Lines And Wrinkles
facial toner with retinol
facial toner with retinol
facial toner with retinol boosts production of collagen
facial toner with retinol is a lightweight and transparen liquid
facial toner packed with the antiaging ingredient
facial toner keep skin soft and moisturized
Pro Retinol Anti-aging Facial Toner For Reducing Fine Lines And Wrinkles
Pro Retinol Anti-aging Facial Toneris non-comedogenic
facial toner with retinol

Pro Anti-aging Facial Retinol Toner For Reducing Fine Lines And Wrinkles

$26.00 USD In saldo Risparmia

L'articolo è disponibile Solo 0 pezzi disponibili L'articolo è esaurito L'articolo non è disponibile

Pro Anti-aging Facial Retinol Toner For Reducing Fine Lines And Wrinkles | 100ml

Neutriherbs Pro Retinol Toner is packed with the anti-aging ingredient retinol that helps to reduce the visible signs of aging in your skin. it can reduce fine lines and wrinkles, improve the skin’s elasticity, and even your skin tone, whilst instantly replenishing water supplies in the skin and smoothens the skin to keep it soft.

Who is this retinol toner for

All skin type, especially those in Anti-aging need. But don't use during pregnancy or while breastfeeding. 

Texture

A lightweight and transparent liquid that sinks deeply into the skin and quickly absorbed by skin, conditioning and delivering moisture and softness,  giving skin extremely delicate for touching.

    *Tips

    Retinol toner is an anti-aging toner, mainly to relieve the damage of photoaging to the skin, reduce the loss of collagen and stimulate the production of collagen.

    Apply to cleansed skin with a cotton pad until the toner has been fully absorbed by the skin. The toner should be used twice daily, in the morning and evening.
    * For better results, Neutriherbs recommends using Neutriherbs Pro Retinol Series to your skincare routine!

    Skin concerns

    • Fine lines
    • Wrinkles
    • Enlarged pores

    Function:

    1. Reduces fine lines and wrinkles, improves skin elasticity and evens out skin tone.
    2. Promote the production of collagen and cell renewal.
    3. Smooth the skin and keep it soft.
    4. Revitalize young protein and revitalize the youthful skin.
    • Retinol: Helps accelerate skin renewal, enhance collagen production and reduce the appearance of aging, uneven texture.
    • Panthenol: Improve skin's hydration, elasticity, and smooth appearance. Hydrates and moisturises the skin.
    • Peptides: Smoothes fine lines, increases collagen production, decreases the appearance of pores.
    • Hyaluronic Acid: Moisturizes skin, reduces appearance of wrinkles, replenishes cell moisture.

    AQUA, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, BETAINE, PANTHENOL, TRANEXAMIC ACID, RETINOL, HYDROXYPROPYL TETRAHYDROPYRANTRIOL, OLIGOPEPTIDE-1, ARGININE, SERINE, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHERYL ACETATE, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, PROPANEDIOL, SODIUM COCOAMPHOACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROXYACETOPHENONE, 1,2-HEXANEDIOL, BHT, XANTHAN GUM.

    1. What is the difference between Vitamin C Toner and Retinol Toner?

    ANS: VC toner mainly relies on anti-oxidation to scavenge free radicals, inhibit tyrosinase to brighten skin tone to achieve whitening effect, and has the effect of protecting collagen loss;

    Retinol toner is an anti-aging toner, mainly to relieve the damage of photoaging to the skin, reduce the loss of collagen and stimulate the production of collagen.

    2. What is the advantage or selling point for retinol toner?

    ANS: Neutriherbs Pro Retinol Toner is packed with the anti-aging ingredient retinol that helps to reduce the visible signs of aging in your skin.

    it can reduce fine lines and wrinkles, improve the skin’s elasticity, and even your skin tone, whilst instantly replenishing water supplies in the skin and smoothens the skin to keep it soft.

    What’s more, our toner don’t contains six ingredients: Paraben, Alcohol-free,Mineral Oil-free, Non-Fluorescent, No Artificial Color and Free of Hazardous Substances, Give your skin the closest attention.

    3. What kind of skin and age group is the toner for?

    ANS: Generally speaking, we recommend most people start using retinol in their mid to late-20s, anywhere from 25-30. This is when collagen and elastin production starts to slow down, so it’s the perfect time to start reaping the preventative-aging benefits retinol has to offer.

    Our Pro Series Product is for all skin type, even sensitive skin can use it, but please use this product only after the sensitivity test on the skin at the back of ears or on the finesse.

    4. What % of retinol?

    ANS: 0.1% Retinol.

    5. Can I add more % of retinol?

    ANS: Yes, you can. European Union regulations that relates to the use of retinol, retinyl palmitate and retinyl acetate as cosmetic ingredients at maximum use concentrations of 0.05% RE in body lotions, 0.3% RE in hand and face creams as well as in other leave-on or rinse-off products.

    6. How does it work?

    ANS: Retinol is a type of retinoid, which is made from vitamin A. It does not remove dead skin cells, as many other products for mature skin do. Instead, the small molecules that make up retinol go deep beneath the epidermis (outer layer of skin) to your dermis.

    Once in this middle layer of skin, retinol helps neutralize free radicals. This helps boost the production of elastin and collagen, which creates a “plumping” effect that can reduce the appearance fine lines, wrinkles, and enlarged pores.

    7. Is this pore-clogging?

    ANS: Our Retinol Toner won't clog pores, because our formula not contain mineral oil which may cause blockage to skin pores.

    8. Will my face feel sticky after using it?

    ANS: No. Our toner is a lightweight and transparent liquid that sinks deeply into the skin and is quickly absorbed by skin, giving skiing it an extremely delicate for touching.

    9. Can it be used for wet compress? Will the effect of wet compress be better?

    ANS: The ingredients of the toner used for wet compresses must be simple and gentle, avoiding ingredients such as alcohol, preservatives, acids, emulsifiers, etc. so as not to overstimulate and cause skin irritation and discomfort, leading to more skin problems.

    Our retinol toner is suitable for wet compresses, because the formula doesn't contains Paraben, Alcohol-free, Mineral Oil-free, Non-Fluorescent, No Artificial Color and Free of Hazardous Substances, Give your skin the closest attention.

    But The premise is that you need to build a skin tolerance to retinol, and we recommends only 1~2 times wet compresses with cotton pad for one week, the effect will be better.

    10. Is it a refreshing texture or a sticky texture?

    ANS: A lightweight and transparent liquid that sinks deeply into the skin and is quickly absorbed by skin, conditioning and delivering moisture and softness, giving skin extremely delicate for touching.

    11. How long can it be used?

    ANS: It last about 2~3 month, only use in the evening, and once a day.

    12. Can I use it both day and night? Or do you have any suggested usage?

    ANS: Start twice a week to prevent irritation. Because sunlight deactivates retinol, apply it at night, followed by a moisturizer.

    13. What is the best way to use a toner in my skincare routine and when should I use it?

    Ans: The process of using toner is quite simple. After washing your face, soak a cotton pad with toner and gently swipe it across your entire face, neck, and chest. It is recommended to use toner before applying serum or moisturizer.

    Alternatively, you can also put a few drops of toner into your palms and press them into your face. It is advised to use toner only in the evening and if you want to be eco-friendly, you can skip the cotton pad.

    14. Can it help shrink pores?

    ANS: Our Pro Retinol Toner is packed with the anti-aging ingredient retinol the main function of helping to reduce the visible signs of aging in your skin.

    It can reduce fine lines and wrinkles, improve the skin’s elasticity, and even your skin tone, whilst instantly replenishing water supplies in the skin and smoothens the skin to keep it soft.

    15. Does your toner contain alcohol?

    ANS: No, our toner is alcohol-free.

    16. Can sensitive skin use this toner? Will it cause skin irritation?

    ANS: Our Pro Series Product is for all skin type, even sensitive skin can use it, but please use this product only after the sensitivity test on the skin at the back of ears or on the finesse.

    17. I have oily skin, can I just use this toner and not use face cream?

    ANS: If your skin is extremely oily and if you feel your toner provides enough moisture, you can skip the moisturizer.

    But if you still want added protective layer or barrier to your skin then there is no harm in going for a moisturizer that is a perfect fit for your oily skin.

    A moisturizer which is lightweight, water or gel based and is also hydrating can do wonders for oily skinned beauties.

    Bought together

    Key Ingredients

    Retinol
    Retinol

    Helps accelerate skin renewal, enhance collagen production and reduce the appearance of aging, uneven texture

    HYALURONIC ACID
    Panthenol

    Improve skin's hydration, elasticity, and smooth appearance. Hydrates and moisturises the skin

    the key ingredient of neutriherbs skincare products
    Peptides

    Smoothes fine lines, increases collagen production, decreases the appearance of pores

    What’s Good For?

    1. Slow Aging and Reduces fine lines and wrinkles
    2. Smooth skin and boost metabolism, Promote the production of collagen and cell renewal.
    3. Deeply moisturizing, leave skin a soft and delicate feelings.
    4. Repair skin damage and balance oil secretion

    How or When to Use?

    When is it the right time to use it?
    The metabolism of the skin slows down with age. Lack of elasticity, sagging, wrinkles will begin to appear. These accumulated skin damage can make skin sensitive and fragile.

    If you suffer from:
    - Slack and Wrinkles
    - Aging accelerates
    - Dry and Rough
    - Age damage

    A good partner for anti-aging and skin repair - PRO Retinol Toner.
    Firms up skin and smoothes away wrinkle and fine lines, revitalize the youthful skin.
    * For better results, Neutriherbs recommends using Neutriherbs Pro Retinol Series to your skincare routine!

    Before and After

    Increase skin moisture
    - Instantly replenishing water supplies in the skin and smoothens the skin.

    Smoothes & Softens
    - Improve the skin's elasticity, and even skin tone.