Sérum aux peptides de collagène pour booster et raffermir la peau
Sérum aux peptides de collagène pour booster et raffermir la peau
Collagen Peptide Serum For Skin Booster And Firming
Collagen Peptide Serum For Skin Booster And Firming
Sérum aux peptides de collagène pour booster et raffermir la peau
Collagen Peptide Serum For Skin Booster And Firming
Collagen Peptide Serum For Skin Booster And Firming
Collagen Peptide Serum For Skin Booster And Firming
Collagen Peptide Serum For Skin Booster And Firming
Collagen Peptide Serum For Skin Booster And Firming
Collagen Peptide Serum For Skin Booster And Firming
Collagen Peptide Serum For Skin Booster And Firming
Sérum aux peptides de collagène pour booster et raffermir la peau
Sérum aux peptides de collagène pour booster et raffermir la peau
Sérum aux peptides de collagène pour booster et raffermir la peau
Collagen Peptide Serum For Skin Booster And Firming
Collagen Peptide Serum For Skin Booster And Firming
Sérum aux peptides de collagène pour booster et raffermir la peau
Collagen Peptide Serum For Skin Booster And Firming
Collagen Peptide Serum For Skin Booster And Firming
Collagen Peptide Serum For Skin Booster And Firming
Collagen Peptide Serum For Skin Booster And Firming
Collagen Peptide Serum For Skin Booster And Firming
Collagen Peptide Serum For Skin Booster And Firming
Collagen Peptide Serum For Skin Booster And Firming
Sérum aux peptides de collagène pour booster et raffermir la peau

Sérum aux peptides de collagène pour booster et raffermir la peau

$29.00 USD Soldes Économisez

L'article est en stock Seulement 0 en stock L'article est en rupture de stock L'article n'est pas disponible

Sérum aux peptides de collagène pour booster et raffermir la peau | 30ml

Neutriherbs Collagen & Peptides Serum soutient la production naturelle de collagène dans la peau. Ce sérum quotidien pour le visage s'applique à la surface de la peau pour lisser et révéler un look lifté. et une peau visiblement plus ferme et plus profilée au fil du temps, ce sérum léger diminue l'apparence des rides et ridules de surface, pour que votre peau ait l'air et se sente plus jeune.

Anti-âge doux, pas besoin de développer la tolérance cutanée, anti-âge tout en apaisant et en réparant la barrière cutanée, en résistant aux stimuli externes et en maintenant la stabilité de la peau.

Texture:

La texture translucide beige clair au parfum agréable et naturel se transforme en eau dès son application, pénètre rapidement dans la peau, et laisse un fini rafraîchissant et doux.

All skin type, even sensitive skin, especially those in Anti-aging need.

  • Collagen: Gives skin its strength and firmness, improves skin elasticity and reduce the depth of facial wrinkles, smoothing it out and making you feel younger!
  • Peptides: Visibly fades wrinkles and fine lines, lead to a firmer and plumper skin
  • Pro-Xylane: Pro-Xylane is restructures all of our skin's support tissues and able to thicken and plump up the skin. Wrinkles are reduced and the skin's quality improves. In a nutshell, the skin looks visibly younger.
  • Bifida Ferment Lysate: Bifida Ferment Lysate is a probiotic ingredient that potently protects against UV-induced damage in the skin. It also helps increase skin elasticity, even out the skin tone and intensely hydrate skin.
  • Ectoin: Works to provide a protective shield for the skin by protecting against external stressors, it also offers protection against blue light and pollution. While as a natural moisturizer, it can help hydrate and soothe dry, damaged and irritated skin.

AQUA, BUTYLENE GLYCOL, GLYCÉRINE, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) EAU, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PANTHENOL, ASCORBYL TETRAISOPALMITATE (VITAMINE C), COLLAGÈNE, ARGININE/LYSINE POLYPEPTIDE, ECTOINE, HYDROXYPROPYL TETRAHYDROPYRANTRIOL (PRO-XYLANE), ALLANTOÏNE, TO ACÉTATE DE COPHERYLE (VITAMINE E), EXTRAIT D'AESCULUS CHINENSIS, HYALURONATE DE SODIUM (ACIDE HYALURONIQUE), HUILE DE FLEUR DE MICHELIA ALBA, HUILE DE LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVANDE), LYSATE DE FERMENT DE BIFIDA, PALMITOYL TRIPEPTIDE-5, ACÉTYLE HEXAPEPTIDE-8, GOMME DE CELLULOSE, GOMME DE XANTHANE, ARGININE, EXTRAIT D'ÉCORCE DE PHELLODENDRON AMURENSE, EXTRAIT DE FRUIT DE GARDENIA FLORIDA, EXTRAIT DE FLEUR HYBRIDE ROSA, CAPRYLYL GLYCOL, PEG-20 METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, CELLULOSE MICROCRISTALLINE, PENTYLENE GLYCOL, CARBOMER, STEARYL GLYCYRRHETINATE, TOCOPHER OL, HUILE DE RICIN HYDROGÉNÉE PEG-40, HYDROXYACETOPHÉNONE, PHÉNOXYÉTHANOL, ÉTHYLHEXYLGLYCÉRINE, 1,2-HEXANEDIOL, BENZOATE DE SODIUM.

1. How does collagen serum work?

ANS: Through the synergistic effect of Collagen, Pro-xylane and Peptides, it promotes the production of skin collagen and slows down the loss of collagen, tightens the loose face, fade wrinkles and fine lines, lift and firm skin, increase skin elasticity for a younger skin look.

2. What is the function of collagen serum?

ANS: Neutriherbs Collagen & Peptides Serum supports the natural production of collagen in the skin. This daily face serum delivers within skin's surface to smooth and reveal a lifted look, and visibly firmer and more contoured skin over time. Moreover, this lightweight serum diminishes the appearance of surface lines and wrinkles, so your skin looks and feels more youthful.

3. What is the main ingredient of collagen serum? What’s the percentage? What is the proportion of collagen?

ANS: Collagen, Acetyl hexapeptide-8, Palmitoyl tripeptide-5, Pro-Xylane,Vitamin C, Bifida Ferment Lysate, Ecdoin and Witch Hazel.

4. Does the collagen serum contain preservatives?

ANS: Yes, Contains preservatives - phenoxyethanol, but our formula is paraben free.

5. Can collagen serum whiten skin?

ANS: The main effect of our collagen serum is to promote the production of collagen in the skin, slow down the loss of collagen, and at the same time reduce the wrinkles and fine lines of the skin. It is an serum that focuses on anti-aging effects. If you want whitening, you can choose our Lightening serum or VC serum.

6. Do I still need to use cream after using collagen serum?

ANS: Yes, you can use it with our collagen face cream after using the collagen serum for better results!

7. Are there any side effects? Can pregnant women use it?

ANS: Our collagen serum formula is gentle and effective, no need to build skin tolerance, sensitive skin can also be used, without any side effects. Pregnant women are a special group. We recommend that pregnant women use skin care products with basic moisturizing effects. If necessary, you can consult your obstetrician.

8. Can collagen serum be used every day?need to avoid light use? Is it better to use it during the day or at night?

ANS: Collagen serum can be used every day, once in the morning and at night. No need to protect from light. But it is still recommended that everyone need to do a good job of sun protection when going out.

9. Can the collagen in the collagen serum be directly absorbed by the skin?

ANS: Due to the large molecular weight of collagen, it is difficult to be absorbed by the skin. However, the strong point of collagen is being a large molecule with tremendous water-binding capacity, it’s an amazing humemoisturizer.

It produces a water-rich film on the skin giving the stratum corneum (the uppermost layer of the skin) great hydration, making it nice and smooth and reducing trans-epidermal-water loss. While, there are specific ingredients in collagen serum that are absorbed into the skin, such as, Pro-xylane, Peptides, Vitamin C, Bifida Ferment Lysate, Ecdoin and Witch Hazel and etc.

10. How long does it take to see results after using collagen serum?

ANS: It takes about a month to see the effect, but the specific effect varies from person to person.

11. Where does collagen come from? Cruelty-free? is the collagen serum vegen or not?

ANS: Our collagen is derived from yeast fermentation, is not derived from animal ingredients, and is cruelty-free and vegan.

12. What skin problems can be solved?

ANS: It can solve skin aging problems such as loose and sagging face, wrinkles and fine lines, rough skin, allergic redness and so on.

13. Who is the main target group? Is collagen serum suitable for all skin types and will there be side effects?

ANS: Mainly for people aged 20 to 50, especially those in need of anti-aging. Our serum is suitable for all skin types, even sensitive skin, no any side effect.

14. How does collagen serum work?

ANS: Our collagen serum improves skin aging and maintains a stable skin state through 3 major pathways.

  • First: Through collagen + Bosein + VC, the endogenous help produces collagen, multi-dimensional anti-aging, and firm skin.
  • Second: Acetyl hexapeptide-8 and palmitoyl tripeptide-5 anti-wrinkle combination peptides, improve skin dryness and fine lines, and three-dimensional anti-wrinkle.
  • Third: Bifida yeast + ectoine + witch hazel soothing formula, three-dimensional repair matrix, long-term stability maintenance, and build a skin "protective shield".

15. About how long a bottle will last?

ANS: If you use it once in the morning and evening, it will last about a month. The specific time varies according to personal usage habits.

16. How is collagen serum different from other serum?

ANS: Collagen serum is a gentle anti-aging essence, which can soothe the skin while anti-aging and anti-wrinkle, help repair the skin barrier, and maintain the stability of the skin.

17. Is it better to use collagen serum with collagen cream? Can use with other serum at the same time?

ANS: Yes, collagen serum works better with collagen cream. It can be used with other serum, but it is recommended to use them separately in the morning and evening, and do not mix them together.

18. What is the taste of collagen serum? Does it have fragrance? Is there any added alcohol? Is there any coloring added?

ANS: Neutriherbs Collagen serum is a scent mixed with magnolia oil and lavender. This scent is derived from plant extracts. The formula is free of fragrance, coloring, and alcohol.

19. What are the advantages of collagen serum compared with other brands?

ANS: Neutriherbs Collagen serum is a gentle anti-aging essence, which can soothe the skin while anti-aging and anti-wrinkle, help repair the skin barrier, and maintain the stability of the skin. Fragrance and colorant free, Suitable for all skin types, even sensitive skin.

20. What certificate you have?

ANS: MSDS

21. What skin problem collagen serum can work for?

ANS: It can solve skin aging problems such as loose and sagging face, wrinkles and fine lines, rough skin, allergic redness and so on.

Bought together

What’s Good For?

𝟏. Soutient la production naturelle de collagène cutané et accélère la régénération des cellules cutanées, tout en ralentissant la perte de collagène.
𝟐. Raffermit la peau pour une apparence plus définie
𝟑. Estompe les rides et ridules, rendant la peau plus lisse et plus délicate
𝟒. Apaise la peau, répare la barrière cutanée et maintient la stabilité de la peau

How or When to Use?

𝐇𝐨𝐰 : Distribuer 1 pompe sur le bout des doigts. Appliquez sur des sections du visage, puis répartissez uniformément.

𝐖𝐡𝐞𝐫𝐞 : Sur toute la zone souhaitée.

𝐖𝐡𝐞𝐧 : Appliquer sur le visage propre avant d'hydrater le matin et le soir.

Before and After

+30% Firmer skin
-28% Look of deep wrinkles
+27% More elasticity