all natural turmeric soap
natural turmeric soap
natural turmeric soap
turmeric handmade soap
turmeric whitening soap
classic turmeric skin care soap
turmeric soap for acne scars
turmeric soap for acne scars
all natural turmeric soap
natural turmeric soap
natural turmeric soap
turmeric handmade soap
turmeric whitening soap
classic turmeric skin care soap
turmeric soap for acne scars
turmeric soap for acne scars

Best Vitamin C Turmeric Soap For Black Skin Even Skin Tone

$20.00 USD Angebot Sparen Sie

Artikel ist auf Lager Nur noch 0 stück auf lager Artikel ist vergriffen Artikel ist nicht verfügbar

Best Vitamin C Turmeric Soap For Black Skin Even Skin Tone | 150g / 5.29 oz

Neutriherbs Vitamin C & Turmeric Soap uses synchronized Brightening action through multiple actives with Vitamin C & Turmeric ensure you alive beautiful blush glittering skin. The soap washes away impurities from face and body while supporting a healthy moisture balance. Even the most dry, sensitive skin is left soft and clean—never tight, dry, or irritated.

Cautions:

* For external use only.

* Avoid direct contact with eyes.

* If product gets into eyes, rinse thoroughly with water.

* Not to be used for children under 3 years of age.

  1. Deep Cleasing
  2. Removes Impurities
  3. Even Skin Tone

  1. Vitamin C: A hero ingredient that protects the skin from environmental damage, boosts collagen production, corrects hyperpigmentation and lightens dark spots.
  2. Turmeric: Turmeric is well know to bring radiance to your skin, helps enhance overall tone, reduce appearance of dark spots & acne scars.
  3. Sweet almond oil: keeps your skin cells healthy, protects your skin from UV radiation damage, and helps your skin look smooth, soft, and free of fine lines. The fatty acids help your skin retain moisture and can heal chapped and irritated skin.
  4. Chamomile: Help to alleviate redness, hyperpigmentation, and acne. Chamomile may also aid in wound healing and soothe sensitive skin.
  5. Chaenomeles Sinensis Fruit Extract: contains high amounts of Vitamin C, and the antioxidants help the skin maintain youthful appearance, elasticity and allows the skin to glow.

SORBITOL, STEARIC ACID, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, SUCROSE, SODIUM LAURETH SULFATE, AQUA, SODIUM MYRISTATE, COCAMIDE DEA, LAURIC ACID, TEA-LAUROYL GLUTAMATE, SODIUM HYDROXIDE, HYDROGENATED OLIVE OIL, HYDROGENATED SWEET ALMOND OIL, TREHALOSE, CURCUMA LONGA (TURMERIC) ROOT EXTRACT, CHRYSANTHELLUM INDICUM EXTRACT, CHAENOMELES SINENSIS FRUIT EXTRACT, 3-o-ETHYL ASCORBIC ACID (VITAMIN C), SODIUM HYALURONATE (HYALURONIC ACID), CI 19140, CI 14700.

1. Can your soap be used for bathing?

ANS: Our VC Turmeric Soap can be used for hand washing, face washing and bathing for both men and women.

2. Can I use Soap and body/face Scrub together? What is the use step?

ANS: Wash your face with soap first then face scrub and finally use body scrub.

3. How often should I use the soap? How long does it take at a time? 

ANS: The soap can be used twice a day, and normal bathing and washing time are sufficient.

4.Does it attract bugs after unpacking?

ANS: No.

5. What are the differences and common points of turmeric soap, lightening soap and kojic acid soap? Which one is the best?

ANS: Common: The cleaning power of the three soaps is similar.

Differences: turmeric soap is effective antioxidant and anti-aging, and acne improvement. Lighten skin soap suppresses darkness at the source, lightens spots and evens out skin tone. Kojic acid soap reduces visible sun damage, age spots or scars.

6. The soap is for face or for body?

ANS: Our VC Turmeric Soap can be used for hand washing, face washing and bathing for both men and women.

7. What is the function of the turmeric soap?

ANS: Neutriherbs Vitamin C & Turmeric Soap uses synchronized Brightening action through multiple actives with Vitamin C & Turmeric ensure you alive beautiful blush glittering skin. The soap washes away impurities from face and body while supporting a healthy moisture balance. Even the most dry, sensitive skin is left soft and clean—never tight, dry, or irritated.

8. What is the main ingredient of the turmeric soap?

ANS: VC, Turmeric, Sweet Almond Oil, Golden Chamomile Extract and Papaya.

9. What is the % of the active ingredient is in turmeric soap?

ANS: VC--0.2%, Turmeric--0.7%, Sweet Almond Oil--2%, Golden Chamomile Extract--0.5% and Papaya--0.5%.

10. What is the sale point of the turmeric soap?

ANS: Neutriherbs Vitamin C & Turmeric Soap uses synchronized Brightening action through multiple actives with Vitamin C & Turmeric ensure you alive beautiful blush glittering skin. The soap washes away impurities from face and body while supporting a healthy moisture balance. Even the most dry, sensitive skin is left soft and clean—never tight, dry, or irritated.

11. Can I use it if I have acne on my face? Will it irritate the skin?

ANS: It is not recommended. Because the soap is too strong a cleanser, it may irritate acne.

12. Can it be used as a facial cleanser?

ANS: It can be used as a facial cleanser, and the cleaning power of the soap will be stronger than that of ordinary facial cleansers.

13. Can it remove chicken skin? 。

ANS: VC & turmeric soap can improve chicken skin, Turmeric can provides anti-inflammatory benefits and protection from environmental damage, it can in turn help improve skin issues like acne, rashes, redness and chicken skin.

14. Can it be used for acne on the back?

ANS: Yes, it can. VC turmeric soap adds turmeric root extract, which has antibacterial and anti-inflammatory effects,that help reduce acne, breakouts and pimples.

15. What skin problems can be solved?

ANS: Deep cleanses pores and impurities, removes excess oil and skin keratin and impurities, soothes acne-prone skin, brightens and evens skin tone.

16. Will it make the skin dry and itchy after use? 

ANS: No, it won’t. VC Turmeric Soap is infused with sweet almond oil and chamomile to help your skin retain moisture and heal dry, cracked and irritated skin. The skin will not dry itchy after use.

 17. Is turmeric soap an organic soap? 

ANS: Not organic, but a vegan, cruelty-free formula.

 

Bought together

TURMERIC_SOAP

What’s Good For?

1. Deeply cleansing pores and impurities, remove excessive oil and skin horn and dirt, sooth acne-prone skin.
2. Help to correct hyperpigmentation, fade age spots, dark spots and sun spots, reduce acne, breakouts, pimple.
3. Use to wash from head to toe, promotes a balanced, more even tone & a healthy glow.
4. Help to brighten skin, improve skin's elasticity and keep your skin moisturized & hydrated, The nourishing formula to natural glow from head to toe.

How or When to Use?

How: Lather between hands with water and apply generously to the face and body.

Where: All over the body or face.

When: Use every day.

Neutriherbs Tip: For better results, we recommend using Vitamin C Series in your skincare routine!

how to use TURMERIC_SOAP
the effect before and after using turmeric soap

Before and After

Regular use of this dynamic duo will leave your skin feeling hydrated, supple, and more youthful.