1. Can you make the customized brand?
ANS: We are an OEM manufacturer, we can help you sampling & formulating, sourcing and purchasing of raw material and packaging materials, artwork design.

2. Can I do my own brand in small quantity?
ANS:We accept small quantity OEM order providing that the bottle shape and product formula remain unchanged. The price will be adjusted based on your quantity.

3. Do you have any other packages?
ANS: Yes, we can change the packages at your request. We can introduce you the other package at first; you can also send the wrapped style you like to us, we will ask the purchasing department to find a resemble one to you.

4. Does your product have any Authorized Representative Certificates?
ANS: Certificates for Factory: ISO 9001:2000;
Certificates for Product, SGS, Intertek, MSDS, CFS, SASO;
If you need the special export certificate we can help you to apply it, and the application fee is on your account.

5. Are you factory? Where are you located?
ANS: Yes, we are a factory, and we are located in Guangzhou China.

6. What kind of certificates do you have? 
ANS: Certificates for Factory: ISO 9001:2000;
Certificates for Product, SGS, Intertek, MSDS, CFS, SASO;
If you need the special export certificate we can help you to apply it, and the application fee is on your account.

7. What are your advantages?
ANS: Stock in the shop: Small quantity accepts. 
Quick Delivery: In stock within 48-72 hours.

8. What would be your contact information?
ANS: Welcome to CLICK INQUIRY below and we will reply in 30 mins.


9. Can you make the customized brand?
ANS: We are the OEM manufacturer, we can help with sampling, formulating, packaging, artwork designing.

10. Do you supply free samples?
ANS: Yes, we would like to offer free samples to test, but the express charge should pay by your side.

11. How soon can I get my order if I pay the deposit?
ANS: a. For stock product, it is 3-5 days.
b. For package have stock, the finished product delivery time is 10-35 day.
c. Common delivery time is 30-35 days.

12. How can I get the sample in your company?
ANS: When you paid for the freight and sample charge and offer your specific address, we will send the sample to you asap. We will return the sample charge when you place the order for mass production.

13. What's your supply type?
ANS: Products in stock, also OEM/ODM is welcomed. 

14. Which country or area you mainly sale?
ANS: Our products sell to Europe, America, Africa in many areas and some other countries.

15. What is the lead time?
ANS: If you use our exited warehouse, the lead time is 7-20 business days. If you need Customization Service, the lead time is 15-45 days.

16. How can you guarantee that all the material you used is environmental-friendly? 
ANS: We exercise strict control over the purchase of raw material, experimental detection, production process and the inspection of the finished product. We passed COA & MSDS Certification, Quality assurance.

17.How about your payment?
ANS: Western Union, Paypal, T/T and Escrow.

18. What are your terms of payment?
ANS: By T/T Payment (50% deposit, balance paid off after cargoes are finished).

19. Who are you selling to? Where are your main markets?
ANS: Our main markets include the USA, England, Australia, Philippine, Sweden, German, Poland, India, Malaysia, Thailand, Dubai, South Africa, etc.

20. How does your factory do regarding quality control?
ANS: Quality is in priority! Magnolia people always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end: 1). All raw workers care every detail in handling the stamping, printing, stitching, packing processes; 2). Quality Control Department is especially responsible for quality checking in each process.

21. How can you guarantee that all the material you used is environmental-friendly; 
ANS: We exercise strict control over the purchase of raw material, experimental detection, production process and the inspection of the finished product.

22, Where is your factory? 
ANS: Our factory located in Guangzhou, China
Welcome to visit our factory.